Om Grundskolens Digitale Forlag (GDF)

Vi vil udgive bedre og billigere lærebøger til grundskolen.

Grundskolens Digitale Forlag (GDF) påbegyndte i skoleåret 2019-2020 opbygningen af Danmarks nye digitale forlag for læremidler til grundskolen.

  • Vi vil udgive lærebøger og andre materialer, som fremmer lysten til læring, undersøgende tilgang, nysgerrighed og opfindsomhed.
  • Vi bygger på et princip om co-creation, hvor vores læremidler bliver skabt og afprøvet i samspil med skoler og lærere.
  • Vores læremidler er lavet ud fra princippet ready-to-teach. Det betyder, at de kan bruges direkte i undervisningen, uanset om man bruger en enkelt øvelse eller en hel bog.

Bøgerne er tilgængelige på gdf.dk og kan læses uden login, så også forældre og andre interesserede kan følge med.

Bestilling af skoleadgang til gdf.dk

Prisen for at benytte bøgerne på gdf.dk er 1000 kr. ex. moms per skole for skoleåret 2023-2024. Ønsker du at købe adgang, skal du udfylde vores bestillingsformular. Har du spørgsmål til bestillingen, kan du kontakte os her

Når en skole har købt adgang kan alle bøger på gdf.dk benyttes i undervisningen.

Vi kræver ikke login for adgangen til bøgerne på gdf.dk. Vi ønsker nemlig, at gøre det meget let, at anvende vores bøger i undervisningen. Vi håber, at I ikke misbruger vores tillid og benytter bøgerne i undervisningen uden at betale for adgangen.

Oversigt over bøger på gdf.dk

Zusammen lernen, Projektopgaven i 9. klasse og skrivevejledningerne (Blogindlæg, Debatindlæg, Essay, Klumme, Reportage og Tale)

Vi søger altid skoler og lærere, som vil samarbejde omkring udviklingen af læremidler. Kontakt os i dag, hvis du vil være med.