Om Grundskolens Digitale Forlag (GDF)

Vi vil udgive bedre og billigere lærebøger til grundskolen.

Grundskolens Digitale Forlag (GDF) påbegyndte i skoleåret 2019/2020 opbygningen af Danmarks nye digitale forlag for læremidler til grundskolen.

  • Vi vil udgive lærebøger og andre materialer, som fremmer lysten til læring, undersøgende tilgang, nysgerrighed og opfindsomhed. 
  • Vi bygger på et princip om co-creation, hvor vores læremidler bliver skabt og afprøvet i samspil med skoler og lærere.
  • Vores læremidler er lavet ud fra princippet ready-to-teach. Det betyder, at de kan bruges direkte i undervisningen, uanset om man bruger en enkelt øvelse eller en hel bog. 

Lærebøgerne udgives på vores egenudviklede læringsplatform, som giver en revolutionerende simpel adgang til læremidlerne. Alle tekster på gdf.dk kan læses uden login på hele skolens netværk. Forældre og andre interesserede kan også tilgå teksterne uden login (dog med vandmærkning).

Adgangen for at benytte "Zusammen lernen" eller “Projektopgaven i 9. klasse” er 1000 kr. per bog per skole per skoleår. Bøgerne er tilgængelig på gdf.dk og kan læses uden login. Kontakt os for at bestille adgang

Vi søger pt. skoler og lærere, som vil samarbejde omkring udviklingen af læremidler. Kontakt os i dag, hvis du vil være med.